|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpirí... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Töltött krumpli
|
A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük(de nem egészen )
A hagymát apróra vágjuk olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a dará... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.07.26 19:59
|
|
|
|
|
|
Sztrapacska
|
A krumplit apró lyukú reszelőn lereszelem - nem kis munka - sózom, és a liszttel összekeverem. Ezután sós, olajos enyhén l... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 14:16
|
|
|
|
|
|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A kr... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkemell
|
A csirkemell szeleteket vékonyra vágunk, sózzuk, borsozzuk.
A tojást a joghurttal sóval és borssal kikeverjük habosra. Beletess... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:41
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk 3... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
Gombás sertéskaraj sonkával
|
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára párolju... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:35
|
|
|
|
|
|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és l... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst forró zsíradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, ró... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.19 22:02
|
|
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|