|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Só... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Spenót omlett
|
A spenótot sós vízben puhára főzzük. Amikor megfőtt leszűrjük a levét és áttörjük. 6 tojássárgáját a vajjal habosra keverjük, be... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
evibabucika
2012.05.05 17:59
|
|
|
|
|
|
Stefánia vagdalt
|
A sütőt előmelegítjük (légkeveréses 180 fok).
A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A legvégén dobj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:20
|
|
|
|
|
|
Debreceni tokány
|
A húst megmossuk és 1 cm vastagságú, 5 cm hosszúságú csíkokra vágjuk.
A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd sárgár... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.26 17:22
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült p... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Kenyérlángos- tökipompos kicsit másképp
|
Hozzávalókból tésztát dagasztok. Ha szükséges kevés vizet adok még hozzá, de a burgonya is lágyítja a tésztát. Hagyom duplájára ... |
0 komment
|
39 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.07 23:03
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, h... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Virslis kifli
|
A tésztához valókat összedolgozzuk, letakarjuk, 50perc alatt a duplájára kelesztjük.
Ezután 3 kis cipót formálunk belőle, kb 28... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.05 06:10
|
|
|
|
|
|
|