|
Rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedem és puhára főzöm, közben elkészítem a besamelmártást : (kevés olaj, liszt ,tej) majd ha kihűlt hozzáa... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
overdose1
2012.02.19 00:07
|
|
|
|
|
|
Fitness borsófőzelék csirkepörkölttel
|
A zöldborsót annyi vízbe teszem, amennyi épphogy elfedi, felteszem főni. Tesco-s fűszerkeverékkel ízesítettem. Amíg elkezd bugyo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vinagi
2012.02.06 13:46
|
|
|
|
|
|
Milánói – kicsit másképp
|
Az elkészítése roppant egyszerű. Ledaráltam a csirkét, majd kevés olajon megpirítottam. Lehet hagymát is hozzáadni, fűszereztem ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.01.31 12:38
|
|
|
|
|
|
Сырники – azaz orosz túrófánk kicsit másképp
|
Összekutyulunk mindent A mennyiségeket azért csak körülbelülre írtam, mert attól is függ, hogy milyen a túró. Én nagyon híg t... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.01.27 11:23
|
|
|
|
|
|
Gombás Csirkemell
|
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen
bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál alj... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
norbinet
2012.01.27 10:14
|
|
|
|
|
|
alföldi paprikáskrumpli
|
hagymát zsírba tesszük, meg sózzuk,( így nem pirul csak dinsztelődik)a paprikát, paradicsomot kockára vágva hozzá tesszük s ha... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
gizusmama
2012.01.25 15:17
|
|
|
|
|
|
Pulykamell sörtésztában
|
A lisztbe rakunk sót,borsot /ízlés szerint/ belenyomjuk a fokhagymát,hozzáadjuk a tojásokat és a sör hozzáadásával simára keverj... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zsugabubuspaci
2012.01.24 08:33
|
|
|
|
|
|
Velős-gombás omlett...
|
4 dkg vajon aranysárgára pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a lehártyázott velőt, a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:29
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös tészta...
|
A vöröshagymát olívaolajon lepirítjuk, a sütőtököt meghámozzuk, és kockákra vágva rátesszük a hagymára. Sózzuk, borsozzuk.
... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 06:56
|
|
|
|
|
|
|