|
Cukkinivel és gombával rakott tészta...
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. Az olaj felén megfuttatjuk a félkarikára vágott hagymát, rátesszük a szeletelt gombát és... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:59
|
|
|
|
|
|
Rántott patisszon...
|
A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kissé besózzuk. Negyed óra elte... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:19
|
|
|
|
|
|
Ciprusi csirkecomb
|
A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így elők... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:46
|
|
|
|
|
|
Töltött kacsanyak...
|
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a gombát, a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük sóval... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 10:18
|
|
|
|
|
|
Tepsis húsos burgonya...
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel fel... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
|
|
Sült keszeg-másképp-
|
A halakat sűrűn beirdaljuk, besózzuk (a só a vékony szálkákat szétmarja), és 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A besózott halak... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:44
|
|
|
|
|
|
Ízletes borjúmáj
|
A májat vágjuk kis darabokra.
Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót.
Keverjük bele a májat.
Forrósítsuk fel a olajat... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:35
|
|
|
|
|
|
Töltött karalábé...
|
Meghámozzuk a karalábét, a leveleit metéltre, a tetejét, alját pedig egyenesre vágjuk, s karalábéfúróval üregesre fúrjuk.
... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:21
|
|
|
|
|
|
Göcseji sertésjava recept
|
sertésdiót 4 egyforma szeletre vágjuk, enyhén kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Utána a zsíron a hús mindkét oldalát színesre s... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 14:29
|
|
|
|
|
|
Rakott padlizsán (muszaka)
|
Megpucoljuk a padlizsánokat, és kb. 1/2-1 cm-es lapokra vágjuk, besózzuk. Picit állni hagyjuk, majd a sütő rácsára fektetve - ol... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.01 17:45
|
|
|
|
|
|
|