|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy k... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke
|
A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Szárnyas fűszerkeverékkel.
A hagymát és a sárgarépát... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.04 12:55
|
|
|
|
|
|
Sörben sült lapocka !
|
Először a húst készítem elő, a felesleges zsírt levágom róla, s azután összekeverem a páchoz valókat.
A sót, pirospaprikát, bo... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.19 22:04
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
|