|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alumí... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tarja
|
A tarjákat besózom,borsozom,és mustárral bekenem mindkét oldalán. A tepsit kikenem a zsírral,majd beleteszem a húsokat sorban. ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.30 19:43
|
|
|
|
|
|
Szilvával töltött csirkemell bacon köntösben
|
A csirkemellet 0,5 cm vastag szeletekre nyitjuk. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.Belsejébe nagy, érett, illatos, kettényitott ki... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 17:05
|
|
|
|
|
|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a ha... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
|