|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegtes... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhapörkölt
|
A húst, közepes kockákra vágom. Szétnyomom a fokhagymát és kevés olajon megpirítom a vöröshagymával. A lecsepegtetett húst beled... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.05.08 20:30
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
A körmöket megtisztítom, a csülköt felkockázom. A hagymát apró kockára vágom. A zsírt felhevítem, a hagymát rajta megpirítom, rá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
balabala63
2014.04.10 21:46
|
|
|
|
|
|
Vadas marhahúsból
|
A húsokat sózom.Kotányi Vadak fűszersóval meghintem,majd megkenem mustárral mind a két felét.Kevés olajat öntök egy edénybe,rár... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
csatarivill
2014.02.09 14:34
|
|
|
|
|
|
Marha, meggymártással
|
A marhahúst megmosom és hideg vízben, felteszem főni. Beleteszem a megtisztított és megmosott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.06 07:26
|
|
|
|
|
|
Töltött-káposzta. (Valódi kolozsvári módon.)
|
Minden személyre számítsunk két tölteléket; minden egyes töltelékhez egy középnagyságú káposzta levelet; de nyáron sokkal jobb a... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:09
|
|
|
|
|
|
Marharagu zöldségekkel !
|
A szalonnát csíkokra felvágom , s egy serpenyőben kisütöm , majd kiveszem egy tányérra.
A marhahúst kb : 4-5 cm- s darabokra vá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.31 23:15
|
|
|
|
|
|
Zöldséges ragu bográcsban.
|
A zsiradékon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst. Várjuk meg, amíg kifehéredik a hús, majd öntsük fel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:30
|
|
|
|
|
|
Podlupka
|
A rizst leöntjük annyi vízzel,hogy ellepje,és addig forraljuk,amíg a nedvességet magába nem szívja.Ezután a darált hússal, a toj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:20
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy m... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
|