|
Sonkás-tökmagos bucik
|
Az élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet a puha vajjal az élesztős tejjel, a tojással és 1 dl langyos vízzel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:00
|
|
|
|
|
|
Sajtos perec
|
A lisztet a sóval és a szódabikarbónával elkeverjük, a margarinnal elmorzsoljuk.
Az összes hozzávalót a lisztes keverékhez ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.02 15:32
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. K... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémes pogácsa
|
A lisztet a margarinnal, sóval, pirospaprikával és az élesztővel elmorzsoljuk. Belekeverjük a reszelt sajtot, tejföllel, tojássá... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.24 18:44
|
|
|
|
|
|
Benedikt-tojás (Benedek-tojás)
|
Félbevágjuk a zsemléket, kicsit meg is piríthatjuk a belső felüket. A sonkát a zsömle alsó felére fektetjük, a felső zsömlefél c... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kgyt
2012.03.23 22:51
|
|
|
|
|
|
Húsvéti vendégváró
|
Töltött bagettek
2 bagettnek levágjuk a végét, egy fakanál segítségével kikaparjuk a belsejüket, majd elkészítjük a krémet. Két... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.23 08:56
|
|
|
|
|
|
Aszpikos sonka
|
3 kockából levest főzünk hagyjuk kihűlni.
A főtt húst és a zöldségeket összecsíkozzuk, Julien-re vágjuk. A jénai edény aljára t... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szecskamester
2012.03.16 20:26
|
|
|
|
|
|
Pizzás párnácska
|
A liszthez hozzáadjuk a sütőport,sót,ecetet,vizet, tojást,borsot,és végül hozzámorzsoljuk a margarint.Jól összedolgozzuk.Egy tálk... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
gizelszil
2012.03.07 23:04
|
|
|
|
|
|
Aranygaluska
|
1 dl cukros tejbe felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszthez adjuk a tojással langyos tejjel és az olajjal együtt. Közepes kemény... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zozo950
2012.03.07 22:56
|
|
|
|
|
|
Hamis libamáj
|
A májat a tojással kimixeljük, majd lassan hozzáadjuk a tejszint, a sót és a borsot ízlés szerint és legvégén a zsírt is hozzáke... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 09:09
|
|
|
|
|
|
|