|
Borzas pogácsa
|
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, majd 1 órát pihentetjük.
Vékonyra kinyújtjuk, pogácsákat szaggatunk belőle. Tojássárgájáv... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.23 22:00
|
|
|
|
|
|
Sós kifli variációk
|
A lisztet, a sót, az olajat, az élesztőt, a langyos tejet jól összegyúrom és 5 db cipót készítek belőle, majd fél óráig pihentet... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.07 16:00
|
|
|
|
|
|
Lábtörlő
|
Az alapanyagokból a virsli és 1 tojás kivételével kelesztőtálban tésztát gyúrok, majd lefedve duplájára kelesztem. Ezután a tep... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.22 02:32
|
|
|
|
|
|
Joghurtos kelt pogácsa
|
A meleg tejbe rakom a cukrot és az élesztőt, felfuttatom.
Ha megkelt, akkor keverem bele a lisztet, tojást, sárgákat, joghurto... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2014.06.24 17:54
|
|
|
|
|
|
Néger kocka
|
4 tojássárgáját 28 dkg porcukorral,15 dkg margarinnal és 3 kanál kakaóval habosra keverünk.Utána 2 dl tejet,1 dkg sütőport és 20... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.23 14:06
|
|
|
|
|
|
Egy tészta négy torta
|
A csokit kis darabokra tördeljük és vízgőz felett megolvasztjuk..Belekeverjü k a darabokra vágott vajat és sima
krémmé dolgozzu... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.09 11:27
|
|
|
|
|
|
Karamellás pite
|
A sütőporos lisztből,cukorból,margarin ból,tojásból és tejből sima tésztát gyúrunk.Négy egyforma cipóra osztjuk,és 30 percig pihe... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 00:10
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös chutney
|
A megtisztított és felkockázott gyümölcsökhöz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát,és fedő alatt takarékon negyedórát pároljuk.Hozzáke... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozsojozso
2013.01.20 08:50
|
|
|
|
|
|
Tekercses burgonyás pogácsa!
|
A krumplit héjában megfőzöm, lehűtöm, majd meghámozom és áttöröm.
Az élesztőt kevés langyos cukros tejben felfuttatom.. A liszt... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.17 21:13
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
|