|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füstö... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
Kedvenc szelet
|
1. nap
A tésztához valókat összegyúrjuk, 3 egyenlő részre osztjuk, nagyon vékonyra nyújtjuk, és egy lisztezett sütőtepsi hátulj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.06.26 15:50
|
|
|
|
|
|
Sűrített tej házilag
|
A hozzávalókat egy edénybe öntöttem, nagy lángon 10 percet forraltam kavargatva, majd takarékon, lassan bugyogtatva 1 órát főzte... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.11 09:59
|
|
|
|
|
|
Csíkos krémes sütemény
|
A sütőt előmelegítjük.
1 tojást habosra keverünk 5 evőkanál kristálycukorral. Hozzáadunk 1,5 dl tejfölt, 5 evőkanál lisztet é... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.12 17:48
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos zuzaragu leves
|
Alaposan tisztítsuk meg a zúzát, majd vágjuk fel kicsinyke kockákra. Kedvenc fazekunkba eresszünk mintegy 2,5 liter vizet, teg... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.05 17:20
|
|
|
|
|
|
Zserbó torta
|
1 Lap hozzávalói: 5 db tojásfehérje 15 evőkanál cukor 10 dkg darált dió 2 evőkanál liszt. HÁROM ILYEN LAPOT SÜTNI.
I. Öntet: ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.26 10:15
|
|
|
|
|
|
Karamellás szelet
|
A liszthez hozzákeverjük a szódabikarbónát, majd hozzáadjuk a margarint és az ujjbegyünkkel összemorzsoljuk. Ezután hozzákeverj... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.09.30 22:37
|
|
|
|
|
|
Csokis diós krémes álom
|
A vajat a tojással és a cukorral kikavarjuk. A lisztet, a sütőport, a keményítőt és a kakaót is beledolgozzuk. A masszát jól öss... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.12 04:00
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
|