|
Óriásropi - Grissini
|
A liszteket, sajtot, sót, cukrot, köményt egy tálba teszem. Hozzáadom a vajat. Meglangyosítom a vizes tejet, az élesztőt elkever... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Isteni narancstorta
|
A fogyasztásra szánt nap előtt 1 nappal 1 narancs héját lereszelem, a többit vékonyan meghámozom és lekarikázom, hat kanál cukor... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
liza1
2013.05.19 07:24
|
|
|
|
|
|
Franciasaláta
|
A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.)
Amikor az alaposan ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
adri787
2013.06.01 17:33
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sze... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a go... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Tárcsán sült csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. 2... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst forró zsíradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, ró... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.19 22:02
|
|
|
|
|
|
Erdei gyümölcsleves
|
A magozott meggybefőttet egy nagy edénybe tesszük a levével együtt, majd kiegészítjük annyi vízzel hogy
egy liter legyen.
Bele... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:31
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkemell
|
A csirkemell szeleteket vékonyra vágunk, sózzuk, borsozzuk.
A tojást a joghurttal sóval és borssal kikeverjük habosra. Beletess... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:41
|
|
|
|
|
|
Sztrapacska
|
A krumplit apró lyukú reszelőn lereszelem - nem kis munka - sózom, és a liszttel összekeverem. Ezután sós, olajos enyhén l... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 14:16
|
|
|
|
|
|
|