|
Ananászos kukoricás csirke
|
A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon megpirítom, ízlés szerint sózom, enyhén borsozom, majd az alapot elkeverem 3dl hideg... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
eva23
2013.12.23 20:31
|
|
|
|
|
|
Epres túrógolyók
|
A túrót finom szitán átnyomkodom, hogy homogén állaga legyen.
A tejfölben simára kevert szamócaleves tartalmát a túróhoz adom,... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szabonori
2013.12.22 19:07
|
|
|
|
|
|
Epres túróhab
|
Az eperlekvár elkészítése: az epret megpucoljuk, és megmossuk, majd villával összetörjük. Nem baj, ha nagy darabok is maradnak b... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.22 10:17
|
|
|
|
|
|
Hideg citromos felfújt
|
Szétválasztjuk a tojásokat a sárgákat a cukorral habosra kavarjuk a citromok lereszelt héjával és levével,gőz fölött folyton kav... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.20 14:35
|
|
|
|
|
|
Gyümölcssaláta ahogy én csinálom
|
A gyümölcsöket karikára vágjuk. Egy mély tálba rakjuk,egy sor narancs karika ,egy sor banán ,így folytatjuk míg az egész gyümölc... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.17 16:17
|
|
|
|
|
|
Olívabogyós halas gnocchi
|
Az olajon megfuttatom a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázom és a hagymához adom. Rádobom az olívabogyót.Sózom és bo... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.12 14:38
|
|
|
|
|
|
Nutellás palacsinta
|
A hozzávalókból hagyományos palacsintatésztát készítek és kisütöm őket. Nutellával megkenem a palacsintákat és feltekerem őket.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.11 19:56
|
|
|
|
|
|
Borsóleves pirospaprikával
|
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinsztelem, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és az 5... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Muffin túrórudival
|
A cukrot, a tojást, a margarint habosra keverem. Ebbe a masszába öntöm a sütőporos lisztet, hozzá a tejet és alaposan elkeverem.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.07 19:37
|
|
|
|
|
|
|