|
Hacsapuri
|
A tojást felverem a tejjel, bele szórom a lisztet, az össze tört túró, + a reszelt sajtot és a sót. Jól összekeverem a lábast ... |
2 komment
|
28 ember kedveli
|
pola64
2015.01.29 18:07
|
|
|
|
|
|
Gyors egyszerű sajtos pogácsa
|
A hozzávalókat összegyúrjuk,nem kell keleszteni se dagasztani. Kb. 1 cm vastagra nyújtjuk,szaggatjuk,a tetejét megkenjük tojássá... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
csegeereka
2013.05.16 08:33
|
|
|
|
|
|
Párizsi krém
|
A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjü... |
1 komment
|
28 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.11 19:02
|
|
|
|
|
|
Omlós csirkebrassói
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd ráteszem a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütöm. Megszórom sóval,... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
kunattilane
2014.05.25 19:17
|
|
|
|
|
|
Túrós mocorgó
|
A lisztet a cukorral és a sütőporral elkeverem, és kétfelé veszem. A vaj felével kikenem a sütőtálat, majd egyenletesen rászórom... |
0 komment
|
27 ember kedveli
|
isti53
2012.03.05 19:49
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában
|
A csirkemelleket ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, valamint MAGGI Éte... |
0 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.18 10:33
|
|
|
|
|
|
Majonézes, zöldséges "tojásos " őzgerinc !
|
A főtt tojásokat meghámozom , s a két végéből kicsit levágok, így könnyebben illeszkedik majd.
A répát és a burgonyát egyforma ... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.03 22:03
|
|
|
|
|
|
Kakukkfüves " harmónika " burgonya!
|
A burgonyákat alaposan megmosom ,lecsöpögtetem , majd 1 / 2 - 1 cm-ként bevagdosom , de nem teljesen.
Egy sütőpapírral bélelt t... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.21 22:01
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkemell !
|
A csirkemellet kicsit kiklopfolom és enyhén sózóm és borsozom.
A lisztet és a fűszereket elkeverem.
A panírozás a következő:
... |
0 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.02 20:59
|
|
|
|
|
|
|