|
Hamar fánk
|
A hozzávalókat összedolgozni és már lehet is sütni. Vaníliás vagy kakaó poros porcukorral meghintjük. Barack vagy más lekvárt ad... |
0 komment
|
30 ember kedveli
|
nemtom0819
2012.03.12 00:17
|
|
|
|
|
|
Pukkanó fánk !
|
A vizet a vajjal együtt egy lábasban felforralom, egszerre beleöntöm a lisztet.Egy fakanállal addig kevergetem,folyamatosan mig ... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 15:58
|
|
|
|
|
|
Bögrés fánk
|
A hozzávalókat alaposan összekeverem.
Egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatom (nem egyszerre, csak amennyi kényelmes... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
pola64
2015.02.16 17:15
|
|
|
|
|
|
Isteni Csörögefánk
|
A tojásokat egy mélyebb tálba ütjük, és szórunk rá egy csipet sót.
Mellészórjuk a lisztet, és hozzátesszük a tejet, valamint a ... |
3 komment
|
22 ember kedveli
|
biga26
2017.01.29 23:32
|
|
|
|
|
|
Burgonyafánk
|
A lisztben elmorzsoljuk a zsírt és a főtt burgonyát.
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben és a többi hozzávalóval puha, kön... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
horgasnora
2012.01.14 14:20
|
|
|
|
|
|
Fahéjas almafánk
|
Az almát hámozd meg, reszeld le.
Nyomkodd ki a levét, majd add hozzá a felvert tojásokat,
a cukrot, és a fahéjat.
A sütőporr... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.12 16:37
|
|
|
|
|
|
Habkönnyű sóskifli
|
1.Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd kelt tésztát dagasztunk. Amikor megkelt 4 részre osztjuk a tálban.
2.Eg... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.06 17:24
|
|
|
|
|
|
Rózsafánk...
|
A hozzávalókból rugalmas, könnyen nyújtható tésztát
gyúrunk, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd fánkszaggatóval kiszaggatju... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 15:43
|
|
|
|
|
|
Rózsafánk
|
A hozzávalókat összegyúrjuk és vékonyra kinyújtjuk. Közepes fánk szaggatóval kiszaggatjuk és 3 darabot egymásra teszünk. Széleit... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.02 08:23
|
|
|
|
|
|
Bögrés farsangi fánk
|
1. A langyos tejet egy tálba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és egy jó tízpercre félretesszük.... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.21 12:41
|
|
|
|
|
|
|