|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemény... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
Márvány szelet
|
Először is összegyúrjuk a linzertésztát. A tejfölt óvatosan adagoljuk bele, nyújtható tésztát kell kapnunk.Három lapot sütünk be... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.17 19:42
|
|
|
|
|
|
Rántott sertésköröm
|
A 8 db kettéhasított körmöt sós vízben puhára főzöm. Főzés után kicsontozom, és hagományosan bepanírpzom(liszt, tojás, zsemlemor... |
5 komment
|
13 ember kedveli
|
xamada
2012.03.01 15:53
|
|
|
|
|
|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegtes... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Töltött-káposzta. (Valódi kolozsvári módon.)
|
Minden személyre számítsunk két tölteléket; minden egyes töltelékhez egy középnagyságú káposzta levelet; de nyáron sokkal jobb a... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:09
|
|
|
|
|
|
diétás túró torta
|
Az élesztőt a lisztbe morzsolom, gyors mozdulatokkal tésztát gyúrok az összes hozzávalóból, majd hűtőbe teszem. Közben elkészíte... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 16:49
|
|
|
|
|
|
Csokoládés jeges szél
|
Verjük a tojásfehérjét a cukor folyamatos adagolásával kemény habbá, mikor már majdnem kész adjuk hozzá az ecetet.
Vékonyan meg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.12 23:11
|
|
|
|
|
|
Vadas marhahúsból
|
A húsokat sózom.Kotányi Vadak fűszersóval meghintem,majd megkenem mustárral mind a két felét.Kevés olajat öntök egy edénybe,rár... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
csatarivill
2014.02.09 14:34
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
A körmöket megtisztítom, a csülköt felkockázom. A hagymát apró kockára vágom. A zsírt felhevítem, a hagymát rajta megpirítom, rá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
balabala63
2014.04.10 21:46
|
|
|
|
|
|
Zöldséges ragu bográcsban.
|
A zsiradékon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst. Várjuk meg, amíg kifehéredik a hús, majd öntsük fel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:30
|
|
|
|
|
|
|