|
Ribizli leves
|
A ribizlit leszemezem, megmosom és hozzáadom a cukrot, majd annyi vízben, amennyi bőven ellepi, felforralom. A pudingporral és a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2013.12.11 18:58
|
|
|
|
|
|
Borsóleves pirospaprikával
|
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinsztelem, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és az 5... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Gesztenyekrémleves
|
A gesztenye héját hegyes késsel bevágjuk.Kuktába tesszük felöntjük gyengén sós vízzel,és puhára főzzük Meghámozzuk,burgonyanyomó... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 14:15
|
|
|
|
|
|
Kéksajtleves spenóttal
|
Kevés vajon megpirítjuk üvegesre a hagymát, majd rádobjuk a krumplit, a fokhagymát és a spenótot. Beleszórjuk az ánizsmagot, maj... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
amentida
2013.12.06 17:55
|
|
|
|
|
|
Mentás zöldborsókrémleves
|
A salátát megmossuk, leveleire tépkedjük és metéltre vágjuk. Az újhagymát tisztítás után vékonyan fölszeleteljük, a vajon megfut... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.01 13:16
|
|
|
|
|
|
Paradicsomleves parmezánnal
|
Az olívaolajat felmelegítjük és rászórjuk a lisztet. Hozzákeverjük a paradicsompürét és összepirítjuk. Felengedjük 1 liter forrá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2013.12.01 12:04
|
|
|
|
|
|
Csiperkegomba krémleves
|
A gombát és a hagymát vágjuk szeletekre és egy lábasban kevés forró olajon pirítsuk át. Öntsük le a forró levessel és tegyük bel... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2013.11.27 14:12
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a dis... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Citromos-csirkés rizsleves
|
Rutinosan főzzünk egy nagy adag csirkelevest, lényeg, hogy a csirkemell ne maradjon ki belőle. A megszokott zeller, petrezselyem... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2013.11.24 20:33
|
|
|
|
|
|
BORSÓLEVES
|
Az apróra vágott répákat (még vizesen, nem lecsepegtetve) hideg tapadásmentes edénybe tesszük. Mikor elkezd sisteregni, hozzáadj... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
mercidesign
2013.11.02 19:40
|
|
|
|
|
|
|