|
Kakukkfüves tepsis csirke.
|
A csirkecombokat sózom, borsozom, majd egy tepsiben elhelyezem egymástól távol. A köztes helyekre 4 részbe vágott lilahagymát, k... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.13 23:15
|
|
|
|
|
|
Töltött cukkini-vegáknak-
|
A cukkiniket vágjuk félbe, majd kanállal vájjuk ki a magokat. Ezután sózzuk meg a belsejét, és hagyjuk kicsit állni. Mielőtt b... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 15:17
|
|
|
|
|
|
" Ízek orgiája " steak.
|
A húst lehártyázzuk, majd a rostjaira merőlegesen 4 szeletre vágjuk, a színes borssal beszórjuk.
Egy jó erős nejlonzacskóba... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 14:55
|
|
|
|
|
|
Spenótos QUICHE mézes paradicsomsalátával.
|
Adjuk a liszthez a sót és morzsoljuk bele a vajat és a vízzel gyúrjuk könnyű, lágy, de gyúrható tésztává (ne ragadjon)
Gyújts... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.29 16:54
|
|
|
|
|
|
Spanyol gulyás.
|
A marhahúst kockára vágjuk, sóval és borssal megszórjuk.
Megfuttatjuk olajon a zúzott fokhagymát és a felvágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 07:15
|
|
|
|
|
|
Rakott padlizsán.
|
A padlizsánt mossuk meg, és 12 szeletre vágjuk.
Grillserpenyőben, olíva olajon grillezzük meg minden oldalukat, közben enyhén... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:46
|
|
|
|
|
|
Gyömbéres sertésszelet
|
A vöröshagymát karikára vágjuk.A vöröshagymát,az olajat,a gyömbért és a sót belekeverjük 2 dl.vízbe,ebbe tesszük a hússzeleteket... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:35
|
|
|
|
|
|
Roston sült lazac pirított baconszalonnával.
|
A lazacot tisztítsd meg, és egy papírtörlő segítségével töröld szárazra. Dörzsöld be sóval alaposan, és locsold meg egy pici... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.31 21:18
|
|
|
|
|
|
Bigos
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáadv... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
|
|
Podlupka
|
A rizst leöntjük annyi vízzel,hogy ellepje,és addig forraljuk,amíg a nedvességet magába nem szívja.Ezután a darált hússal, a toj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:20
|
|
|
|
|
|
|