|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő ... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
Krumplis lángos
|
Az élesztőt a 3 dl langyos sós vízbe teszem.
A krumplit megfőzöm, krumplinyomón áttöröm, összekeverem a liszttel, beleteszem az... |
1 komment
|
36 ember kedveli
|
kormilla
2012.02.10 14:37
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított, apróra vágott fokhagymával összekeverjük. Ebben a fűszeres lis... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kormilla
2012.01.25 17:45
|
|
|
|
|
|
Sertésborda vadász módra !
|
A kis kockákra vágott szalonnát serpenyőben kisütöm
A húst szeletekre vágom,kissé kiklopfolom ,forró vajon 5-5 percig elősütöm... |
1 komment
|
32 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.21 17:07
|
|
|
|
|
|
Rakott hús 2
|
A tepsit kiolajozzuk. A krumplit megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. Felét a tepsi aljába halmozzuk úgy, hogy takarják eg... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 17:31
|
|
|
|
|
|
Töltött fasírt
|
Fasírt alapot készítünk: darált hús, áztatott zsemle, tojás, só, bors, pirospaprika, fokhagyma.
Sütőpapíron szétterítjük, és rá... |
1 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 04:57
|
|
|
|
|
|
Langalló
|
Az élesztőt pici tejben, cukorral felfuttatom.
Az anyagokat összegyúrom, kétszeresére kelesztem.
A tésztát kinyújtom és kizsí... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
snbela44
2011.12.27 03:30
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-sajtos csirkemáj
|
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tejföllel, mustárral, borssal, sóval.
A szalonnát sorban lerakjuk a tepsibe, rákenjük az ... |
0 komment
|
26 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.09 09:57
|
|
|
|
|
|
Brassói tócsni !
|
A szalonnát vékony szeletekre vágom és egy serpenyőben megsütöm.Hozzáadom a szeletekre vágott hagymát és együtt pirítom addig m... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.16 22:55
|
|
|
|
|
|
Újévi lencsefőzelék...
|
A lencsét előző este átválogatjuk, beáztatjuk. Másnap leöntjük az áztató levét, majd bőséges tiszta vízben feltesszük főni. A ... |
0 komment
|
25 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 11:31
|
|
|
|
|
|
|