|
Húsvéti vendégváró
|
A tartármártás hozzávalóit összekeverjük.
1. A tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk.
2. Hozzáadjuk... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.26 07:42
|
|
|
|
|
|
Húsvéti vendégváró
|
Töltött bagettek
2 bagettnek levágjuk a végét, egy fakanál segítségével kikaparjuk a belsejüket, majd elkészítjük a krémet. Két... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.23 08:56
|
|
|
|
|
|
Majonézes kukoricasaláta
|
A konzerv kukoricát kibontjuk, a levét leöntjük. A sonkát, a főtt tojásokat, a hagymát apró kockákra vágjuk. Összekeverjük a hoz... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.19 18:53
|
|
|
|
|
|
Hússaláta gazdagon-őzgerincformában-
|
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt so... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:01
|
|
|
|
|
|
Finom sajttekercs
|
Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappistasajt... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.25 22:29
|
|
|
|
|
|
Húsvéti sárga túró
|
A tejet felteszem melegedni egy csipet sóval, a cukorral, a mazsolával, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral. A tojáso... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.20 21:09
|
|
|
|
|
|
Szarvaskolbász egyszerűen
|
A húsokat és a zsírszalonnát csíkokra vágjuk, majd nagylyukú darálón ledaráljuk. Az így kapott darálthúst összekeverjük a kétfél... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:08
|
|
|
|
|
|
Húsvéti sonkás batyu
|
A sütőt előmelegítjük.
A füstölt húst és a tojást apró kockára vágjuk. Egy tálban óvatosan összekeverjük a reszelt sajttal és a... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 22:37
|
|
|
|
|
|
Sárga túró
|
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval keverd habosra. A tejet forrald fel, majd a tojásos masszát állandó keve... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.30 00:57
|
|
|
|
|
|
|