|
Habart bableves
|
A babot előző este beáztatod. Főzés előtt leöntöd az áztatólevet, majd egy 5-6 l-es fazékban felteszed a babot főni a sóval. Ami... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
laja374
2013.08.28 12:37
|
|
|
|
|
|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején ké... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
Rizskoh
|
A 2 liter tejet, a 8 kanál cukorral felforraljuk, majd bele öntjük a 30 dkg rizst, és lassú tűzőn megfőzzük, mintha tejberizst k... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bzsazsi
2012.02.23 14:53
|
|
|
|
|
|
Torta della nonna
|
Először a tésztát készítettem el, egy tálba tettem a porcukrot, lisztet, sót, darabokra vágott puha vajat és a tojások sárgáját.... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 17:52
|
|
|
|
|
|
Barackos-vaníliás szívtorta
|
1. A vajat kihabosítjuk a porcukorral, és a vaníliás cukorral. Aztán egyenként hozzáadjuk a tojásokat - folyamatos habosítás mel... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
kormos92
2012.01.12 09:45
|
|
|
|
|
|
diétás túró torta
|
Az élesztőt a lisztbe morzsolom, gyors mozdulatokkal tésztát gyúrok az összes hozzávalóból, majd hűtőbe teszem. Közben elkészíte... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 16:49
|
|
|
|
|
|
Mártika szelet
|
A tojások sárgáját alaposan elkeverjük 10 evőkanál vízzel és 30 dkg porcukorral. Amikor kifehéredett, hozzáadjuk a liszttel elke... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:46
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a bá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemény... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
Csokoládés jeges szél
|
Verjük a tojásfehérjét a cukor folyamatos adagolásával kemény habbá, mikor már majdnem kész adjuk hozzá az ecetet.
Vékonyan meg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.12 23:11
|
|
|
|
|
|
|