|
Ropogós malaccomb...
|
A combon a bőrt keresztben és hosszában bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk, vágott fokhagymával megtüzdeljük.
A hagymákat négy... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:19
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös lángos...
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:36
|
|
|
|
|
|
Fácánleves...
|
A konyhakész fácánt annyi hideg vízben tesszük fel főni, hpgy 1-2 ujjnyira ellepje. Amint felforr, leszedjük a habját, hozzáad... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:42
|
|
|
|
|
|
Gyöngytyúkleves...
|
A gyöngytyúkot megmossuk, feldaraboljuk és a hagymákkal, fűszerekkel hideg vízben feltesszük kis lángon főni ,közben a habot ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:23
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta-ahogy én szeretem-
|
A húst megmossuk konyhai papírtörlővel leszárítjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, kivágjuk a torzsáját, és a többit két... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:11
|
|
|
|
|
|
Kókuszos csirke
|
Kis tálkába csavarjuk a citrom levét...összekeverjük 2-3 dkg sóval
a csirkét ezzel az oldattal kivül-belül bedörzsöljük.....meg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
alex58
2011.12.14 13:32
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntün... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
Túrós pogácsa
|
Összegyúrom a hozzávalókat de az egyik tojás sárgáját kis pohárban félre teszem. Kb. 1 órát pihentetem a hűtőben majd ujjnyi vas... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
pola62
2011.12.13 09:59
|
|
|
|
|
|
Sajt tekercs
|
A Trappista sajtot kettévágni és 4 liter lobogó forró vízbe tenni és levenni a tűzhelyről. Fedő alatt 20 percig állni hagyjuk.
... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.12 04:49
|
|
|
|
|
|
|