|
Áfonyás koszorú...
|
A kiolvadt tésztát 2-3 mm vékonyra kinyújtjuk úgy, hogy 16 cm hosszú csíkokat kapjunk. Szorosan egymás mellett 8 cm átmérőjű pog... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 08:20
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk,... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Halászlé ahogyan a szomszédtól lestem el.
|
Alaplé készítése:
A hagymát kockára vágjuk (nem fontos egyenlő méretre), 2 ek zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a reszelt fokh... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
xamada
2011.12.22 19:20
|
|
|
|
|
|
RAFFAELLÓ - Sütés nélkül
|
A vizet a cukorral habzásig forraljuk. Kicsit hűtjük.
Amikor a cukros szirup langyos, belekeverjük a vajat.
Ha felolvadt a va... |
0 komment
|
40 ember kedveli
|
nagyuska
2011.12.21 22:07
|
|
|
|
|
|
Sajtos csirkemell őzgerincben sütve
|
Egy őzgerincformát kibélelünk bacon szalonnával úgy, hogy a végük a forma peremén túllógjon.
A tojást, a lisztet a tejfölt és a... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
pandora119
2011.12.21 21:05
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta-ahogy én szeretem-
|
A húst megmossuk konyhai papírtörlővel leszárítjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, kivágjuk a torzsáját, és a többit két... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:11
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Raffaello
|
A tejet, a tejszínt, a cukrot és a kókuszreszeléket sűrűre főzzük. Közben a darát a vajon megpirítjuk. Lassú tűzön, folyamatosan... |
0 komment
|
35 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.20 07:35
|
|
|
|
|
|
Barackos csiberagu
|
Az ujjnyi csíkokra vágott húst rádobom a felhevített margarin és olajkeverékére. Megpirítom a húst, majd rászórom a kókuszreszel... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilveszter22
2011.12.19 15:21
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az ug... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
|