|
Souvlaki (Szuflaki)
|
A húst kb 2 centis kockákra vágom. Egy tálban a fűszerekkel és az olajjal alaposan elkeverem. Legalább fél órára lefedve betesze... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.23 19:08
|
|
|
|
|
|
Töltött tök görögösen.
|
A Knorr Gyros Rafinéria tasak kisebbik felében található fűszerkeveréket keverjük el a joghurttal és tegyük hideg helyre felha... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Hajdinás egytálétel.
|
A megmosott hajdinát öntsük le egy liter lobogó vízzel, adjunk hozzá egy kanál margarint és a Zöldségleves-kockát. Főzzük 10 p... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 14:43
|
|
|
|
|
|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos csirkemellbatyu.
|
A szalonnákat megfelezem. A csirkemellet felszeletelem, enyhén kiklpfolgatom, sózom, megszórom borssal és rozmaringgal (őrölt,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 06:57
|
|
|
|
|
|
zöldbabpörkölt
|
Fél kilogramm sertéshúsból pörköltalapot készítünk.Mikor a hús félig megfőtt,hozzáadunk1 kg.kicsire tördelt zöldbabot.Ha kell,u... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.17 10:29
|
|
|
|
|
|
Bolognai metélt !
|
Olajat hevítek egy serpenyőben és hozzáadom az aprított hagymát, zellert, sárgarépát, jól elkeverem és 5 percig pirítom .
Belet... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.16 20:08
|
|
|
|
|
|
Sajtos tészta
|
A sütőt 200 fokra felmelegítem.
A makarónit kisebb darabokra tördelem, s sós vízben megfőzöm, leszűröm.
A mártáshoz egy serpen... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.15 23:03
|
|
|
|
|
|
Kuszkusz csirkével, zöldségekkel !
|
A zöldségeket egyforma darabokra vágom fel,.
Olajat melegítek, rádobom az aprított hagymát, kicsit pirítom,a fokhagymát is bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.14 22:38
|
|
|
|
|
|
|