|
Fasírt másképp !
|
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bél... |
2 komment
|
65 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.14 18:06
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, amel... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
Sörben sült lapocka !
|
Először a húst készítem elő, a felesleges zsírt levágom róla, s azután összekeverem a páchoz valókat.
A sót, pirospaprikát, bo... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.19 22:04
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél órá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról),... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
bableves
|
A hagymát felaprítjuk és egy magas lábasban olajon megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről megszórjuk pirospaprikával, visszatesszük a... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
gera05
2011.12.28 13:03
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkemell
|
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszere... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.16 08:27
|
|
|
|
|
|
Csirkezúza pörkölt
|
A hagymát apró kockára vágjuk.
A zsírt megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és belera... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.28 14:00
|
|
|
|
|
|
Tejfölös kakaspörkölt nokedlivel
|
A kakasról leszedem a mellét és a combját. A többi részéből levest főzök. A hagymát apróra vágom és kevés olajon megdinsztelem M... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.31 19:38
|
|
|
|
|
|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
|