|
Sólet
|
A zsiradékon megpirítom az apróra vágott hagymát, meghintem pirospaprikával valamint a liszttel és beleteszem a füstölt tarját, ... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.04.09 20:05
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélta... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
Ropogós, kötözött malacpecsenye
|
Éles késsel nagy lappá kinyitjuk a húst. A belső részét bedörgöljük zúzott fokhagymával, és sózzuk-borsozzuk. Vékony csíkokra vá... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.28 17:26
|
|
|
|
|
|
Babos káposzta
|
A babot ételízesítős vízben puhára főzzük, a csülköt is megfőzzük. Közben a hagymát megpucoljuk és szálasra vágjuk. A káposztát ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
simonfai
2014.02.07 09:38
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során besz... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Pulykasült
|
Átmossuk a pulykát, és egy méretes tepsiben a hátára fektetjük - alá kis olajat öntünk.
A darált húst a tejszínnel, gesztenyema... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.22 23:05
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás sült tarja
|
Előző este alaposan bekenem sóval, és a fokhagyma gerezdekkel megtűzdelem a húst. Alufóliába tekerve egy éjszakára beteszem a hű... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
eva23
2014.06.16 17:59
|
|
|
|
|
|
tejfölös krumlis lepény (legényfogó)
|
A krumplit megfőzöm héjában és meghámozom
Összedolgozom kézzel a liszttel, a sóval és gyömbérrel
Végül, amikor már tészta form... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.05.23 17:17
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt nokedlival
|
A hagymát meghámozom, apró kockákra vágom és az olajon üvegesre párolom. Közben hozzáadom a meghámozott és gerezdekre vágott par... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.12.09 14:11
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre k... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
|