Fogás: egyéb, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.) A sajtot hideg vízbe áztatva a tűzre tesszük egy fazékban, felforraljuk, majd 25 percig a forró vízben hagyjuk. Ezután alufóliával fedett nyújtódeszkára tesszük és kinyújtjuk.
2.) A túrót összekeverjük a nagyon pici kockákra vágott hagymával, a snidlinggel, a tejföllel, majd sózzuk, paprikázzuk, és alaposan összekeverjük.
3.) A kinyújtott sajtra (ami úgy fog kinézni, mintha tészta lenne) felkenjük a túrót, majd óvatosan feltekerjük, szorosan belecsavarjuk az alufóliába, és néhány órára a hűtőbe tesszük. Végül, ha letelt az idő, kivesszük, és felszeleteljük, mint egy bejglit.
4.) A zöldborsót lecsepegtetjük, a többi hozzávalót egy mély tálban simára keverjük, majd hozzáadjuk a borsót. Egy lapos tálba simítjuk a zöldborsósalátát, elhelyezzük rajta a felkarikázott sajttekercset, és kígyóuborkával, paradicsommal, majonézzel díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Talán még van idő elkészíteni!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.31 11:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
majonézes zöldborsóhoz, sajtot hideg, tűzre tesszük, forró vízben, túrót összekeverjük, nagyon pici, kinyújtott sajtra, hűtőbe tesszük, zöldborsót lecsepegtetjük, többi hozzávalót, mély tálban, lapos tálba, felkarikázott sajttekercset, zöldborsósalátát, lecsepegtetjük, nyújtódeszkára, felszeleteljük, kígyóuborkával, összekeverjük, összekeverjük, felkarikázott, belecsavarjuk, paradicsommal, sajttekercset, pirospaprika, felforraljuk, zöldborsóhoz, paprikázzuk, vöröshagyma, feltekerjük, snidlinggel, alufóliával, elkészíteni, elhelyezzük, sajttekercs, kinyújtjuk, Körözöttel, zöldborsót, majonézzel, sajt edami vagy trappista, túró, tejföl, vöröshagyma, evőkanál pirospaprika, nagy csipet, majonézes zöldborsóhoz, üveg zöldborsó konzerv, majonéz, tejföl, evőkanál mustár, kevés citromlé,
|
|
|
|
|