Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megmosom és 2 cm-es karikákra vágom. Szétszedem a karikákat.
Összekeverem a lisztet, sütőport és szárnyas fűszert.
Egy másik edényben összekeverem a tejet a tojással. Ezután összekeverem a száraz és nedves alapanyagokat.
Belemártom a hagymakarikákat a tésztába. Forró olajon aranybarnára sütöm.
A kész karikákat papírtörlőre szedem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hamburgerrel tálalom.Isteni.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csordasne
2014.01.08 17:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megmosom, másik edényben, kész karikákat, hagymakarikákat, alapanyagokat, Hagymakarikák, papírtörlőre, aranybarnára, Hamburgerrel, Összekeverem, összekeverem, összekeverem, vöröshagyma, Belemártom, Szétszedem, karikákat, karikákat, karikákra, szárnyas, szárnyas, edényben, tésztába, tojással, kiskanál, sütőport, megmosom, lisztet, hagymát, tálalom, vöröshagyma, pohár liszt, szárnyas fűszer, kiskanál sütőpor, tojás, tejföl,
|
|
|
|
|