Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kakasról leszedem a mellét és a combját. A többi részéből levest főzök. A hagymát apróra vágom és kevés olajon megdinsztelem Megszórom pirospaprikával és jól elkeverem. Hozzáadom a felcsíkozott paprikát és a paradicsomot, majd beleteszem a kakas vagy felcsíkozott mellét és a combját. Vízzel felöntöm, mert a kakas húsa nehezebben fő meg, mint a csirkehúsé. Sózom és borsozom. Lefedem és hagyom főni. Ha megpuhult, hozzáadom a liszttel elkevert tejfölt, majd jól elkeverem. Rottyan egyet és kész is. A nokedlihez a hozzávalókat elkeverem, kiszaggatom és kifőzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó évágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.31 19:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kakasról leszedem, többi részéből, hagymát apróra, felcsíkozott paprikát, kakas vagy, kakas húsa, liszttel elkevert, hozzávalókat elkeverem, pirospaprikával, megdinsztelem, felcsíkozott, felcsíkozott, hozzávalókat, pirospaprika, paradicsomot, kakaspörkölt, kiszaggatom, csirkehúsé, nehezebben, nokedlihez, paradicsom, beleteszem, nokedlivel, elkeverem, hozzáadom, megpuhult, elkeverem, Hozzáadom, Megszórom, elkeverem, paprikát, Tejfölös, elkevert, részéből, kakas, pohár tejföl, csipet pirospaprika, hagyma, paradicsom, paprika, liszt, kevés étolaj, tojás, csipet,
|
|
|
|
|