Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsemléket /kenyeret/ beáztatom . hozzáadom az alapanyagokat.
Mint amikor fasírozottat készítünk olyan legyen az állaga.
A tepsi alját olajjal vagy zsírral kikenem.egyenletesen elosztva
belerakom a tepsibe a tölteléket.lehetőleg kisebb tepsit használjunk
hogy ne legyen túl lapos a töltelék.Különben nem lesz puha kissé kiszárad.A tetejére pici olajat vagy zsírt tegyünk. szórhatunk rá kicsi zsemlemorzsát, vagy reszelt sajtot.Sütőben megsütjük.Sütési ideje nem sok hiszen hús nélküli étel. Kockára vágva tálaljuk.
Előételként is fogyaszthatjuk, vegetáriánusoknak is jó.De főtt, sült és rántott húsok körete is lehet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyobb mennyiséget készítve önálló étel is lehet.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
evacsoki
2013.10.14 22:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsi alját, tetejére pici, fogyaszthatjuk, zsemlemorzsát, alapanyagokat, fasírozottat, egyenletesen, Előételként, vöröshagyma, mennyiséget, használjunk, szórhatunk, tölteléket, megsütjük, hozzáadom, zsemléket, készítünk, lehetőleg, belerakom, fokhagyma, beáztatom, fűszerek, szikkadt, töltelék, Különben, kiszárad, tetejére, tálaljuk, tojás, fokhagyma, vöröshagyma,
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|