Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rozslisztet a búzaliszttel összekeverem, közepébe kisebb mélyedést készítek és beleszórom a cukrot. Erre morzsolom az élesztőt, majd a víz felét meglangyosítom és ráöntöm. Kis lisztet szórok a tetejére és letakarva állni hagyom, legalább 20 percig. Az olajat összekeverem a rozmaringgal. Mikor már az élesztő jól felfutott, a maradék vízzel együtt, jól összedolgozom és kidagasztom. Belegyúrom a rozmaringos olajat is. Letakarva, 1 órát, meleg helyen kelesztem. Kelesztés után, deszkára borítom, kicsit átdolgozom, formába teszem és 20 percet pihentetem. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 45 percig sütöm(de ez minden sütőnél más).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.02.21 19:08
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
búzaliszttel összekeverem, olajat összekeverem, maradék vízzel, rozmaringos olajat, meglangyosítom, összedolgozom, előmelegített, búzaliszttel, összekeverem, összekeverem, rozmaringgal, kidagasztom, Próbáljátok, rozslisztet, rozmaringos, rozmaringos, pihentetem, beleszórom, átdolgozom, Belegyúrom, morzsolom, mélyedést, letakarva, rozsliszt, kelesztem, Kelesztés, Letakarva, rozmaring, felfutott, legalább, rozsliszt, liszt, élesztő, étolaj, cukor, rozmaring,
|
|
|
|
|