Fogás: előétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csülköt a babbal feltesszük hideg vízbe főni. Amikor megfőtt kicsontozzuk és még melegen felszeleteljük, alufóliára rakjuk és megtöltjük a tormás besamellel. Megszórjuk főtt babbal és szorosan feltekerjük és egy éjszakára hidegre tesszük. Amikor kihűlt, kicsomagoljuk, srégen felszeleteljük, cikkekre vágott főtt tojást adunk hozzá.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha tavasszal készítjük el akkor tormalevélbe csomagoljuk, úgy még ízletesebb.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
barni1976
2013.12.21 18:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
babbal feltesszük, tormás besamellel, éjszakára hidegre, felszeleteljük, felszeleteljük, kicsomagoljuk, tormalevélbe, kicsontozzuk, feltekerjük, csomagoljuk, feltesszük, megtöltjük, alufóliára, besamellel, ízletesebb, Megszórjuk, tavasszal, éjszakára, készítjük, szorosan, étvágyat, cikkekre, Tormával, Margarin, csülköt, megfőtt, reszelt, Füstölt, töltött, Füstölt csülök, Tarka bab, Margarin, liszt, reszelt torma, őrölt bors ízlés szerint,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|