Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Mindegyiket beletekerjük egy gépsonka szeletbe és kivajazott jénaiba fektetjük.A joghurtot elkeverjük pici sóval, borssal, kakukkfűvel és a tojással.Egyenletesen a húsra öntjük ,és megszórjuk a reszelt sajttal.A sütőben közepes melegen kb 30-35 perc alatt készre sül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mi csak friss idény salátákkal fogyasztjuk, de jó hozzá bármilyen köret.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibicimama
2012.07.03 12:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mellet vékony, gépsonka szeletbe, joghurtot elkeverjük, húsra öntjük, reszelt sajttal, sütőben közepes, Egyenletesen, beletekerjük, Mindegyiket, fogyasztjuk, kakukkfűvel, salátákkal, megszórjuk, szeletekre, elkeverjük, kivajazott, csirkemell, csirkemell, joghurtos, fektetjük, joghurtot, borsozzuk, bármilyen, szeletbe, tojással, gépsonka, gépsonka, kakukkfű, jénaiba, borssal, melegen, reszelt, csirkemell, borskakukkfű, gépsonka, natúr joghurt, tojás, reszelt sajt, kicsi,
|
|
|
|
|