Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Fél liter tejet felforralom, belekeverem a búzadarát, a cukrot, a kakaót, és addig főzőm , amíg sűrű masszává nem válik. Ezután vízzel kiöblített jénai tálba öntöm.
Ha kihűlt a tejbedara lekvárt kenek a tetejére.
A torta harmadik rétegéhez a vaníliás pudingporból a rajta levő utasításnak megfelelően pudingot készítek, majd ráöntöm a lekvár tetejére, és egyenletes vastagságban elkenem rajta.
Hűtőben ( esetleg rövid ideig mélyhűtőben ) jól lehűtöm , hogy könnyen szeletelhető legyen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Amikor gyerekek voltunk sosem tudtuk kivárni még teljesen lehűl , így mindig kikanalaztuk az edényből. Így sosem tudtam meg, hogy néz ki szeletelhető állapotban.
Így sajnos nem tudom leírni hogy tényleg könnyen szeletelhető. :-)
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
leonard22
2012.04.21 10:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejbedara lekvárt, torta harmadik, vaníliás pudingporból, rajta levő, lekvár tetejére, szeletelhető, pudingporból, vastagságban, szeletelhető, kikanalaztuk, szeletelhető, megfelelően, utasításnak, belekeverem, felforralom, mélyhűtőben, kiöblített, állapotban, egyenletes, tejbedara, búzadarát, pudingpor, rétegéhez, Gríztorta, evőkanál, pudingot, edényből, vaníliás, masszává, készítek, tetejére, liter, búzadara, evőkanál cukor, kakaó, lekvár, csomag vanília pudingpor,
|
|
|
|
|