Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.A tejbe beletesszük a mézet és az apróra tördelt fehér csokoládét, felmelegítjük, majd miután a csoki és a méz elolvadt, hozzáadjuk a búzadarát, és sűrű tejbedarát főzünk belőle.
2. Amikor kihűlt, golyókat formálunk belőle, a golyók közepébe egy kevés összevagdalt aszalt gyümölcsöt nyomkodunk.
3. Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, és a golyókat félig kimártjuk a csokoládéban. Mielőtt a csokoládé teljesen megszilárdulna, aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel, fehér csokoládéval díszíthetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom ízletes sütemény!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.18 11:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejbe beletesszük, apróra tördelt, golyók közepébe, kevés összevagdalt, étcsokoládét vízgőz, golyókat félig, csokoládé teljesen, megszilárdulna, felolvasztjuk, felmelegítjük, gyümölcsökkel, csokoládéval, étcsokoládét, csokoládéban, összevagdalt, díszíthetjük, étcsokoládé, beletesszük, gyümölcsök, nyomkodunk, tejbedarát, csokoládét, hozzáadjuk, gyümölcsöt, csokoládé, csokoládé, búzadarát, kimártjuk, csokoládé, csokoládé, formálunk, golyókat, sapkával, tej, fehér csokoládé, evőkanál méz, búzadara, vegyes aszalt gyümölcs, diszítés, étcsokoládé, aszalt gyümölcsök, fehér csokoládé,
|
|
|
|
|