Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bordaszeleteket kiütögetjük,megsózzuk,lisz tbe mártjuk és utána forró zsírban mindkét oldalát kisütjük.Ha a zsírból kiszedtük a bordaszeleteket,megpirítju k benne a vöröshagymát, a kimosott kicsavart savanyú káposztát elkeverjünk egy evőkanál pirospaprikával,feleresztj ük egy kis vízzel,és újra beletesszük a bordaszeleteket,Kissé megsózzuk és 1-2 evőkanálnyi sűrített paradicsommal puhára pároljuk,Ha a hús puhulni kezd levéhez öntjük a tejfelt,ezzel is elkeverjük és felforraljuk,azután tálaljuk..Köretnek háziasan reszelt burgonyát,vagy petrezselymes párolt rizst,melléje házikenyeret és egy kis pohár szilvapálinkát szolgálunk fel
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.29 10:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bordaszeleteket kiütögetjük, zsírból kiszedtük, kimosott kicsavart, evőkanál pirospaprikával, pirospaprikával, savanyúkáposzta, bordaszeleteket, bordaszeleteket, bordaszeleteket, szilvapálinkát, paradicsommal, petrezselymes, házikenyeret, vöröshagymát, felforraljuk, feleresztjük, pirospaprika, elkeverjünk, megpirítjuk, vöröshagyma, Sertésborda, sertésborda, evőkanálnyi, kiütögetjük, beletesszük, paradicsom, elkeverjük, szolgálunk, kicsavart, káposztát, sertésborda szeletek, vöröshagyma, ekpirospaprika, zsír, savanyúkáposzta, tejföl,
|
|
|
|
|