Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst sózom, szárnyas fűszerrel megszórom. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágom. A hús egyik oldalára rakok egy szelet sajtot, sonkát , piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtom és fogvájóval összetűzöm majd a combokat a szokásos módon bepanírozom. Olajban közepes lángon kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Krumplipürével tálalom.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
hornoke
2014.04.23 18:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
tojanos |
2014.04.30. 22:37 (#1) |
|
 |
Kérdés: Hogy hajtom rá a másik oldalát? Akkor nem fordul ki belőle a töltelék?
Ha kifilézem a combot, belerakom a tölteléket, összegöngyölöm és és fogvájóval (én hústűvel) összetűzöm. Vagy egy másik filével borítom be? Bocsi!
|
| |
|
|
|
húst sózom, paprikákat szeletekre, szelet sajtot, szokásos módon, Krumplipürével, zsemlemorzsa, bepanírozom, kaliforniai, szeletekre, finomliszt, összetűzöm, csirkecomb, fogvájóval, paprikákat, csirkecomb, újhagymát, megszórom, fűszerrel, darabokra, újhagymát, ráhajtom, oldalára, szárnyas, fűszersó, újhagyma, szokásos, paprikát, combokat, Olajban, Töltött, csirkecomb filé, szelet sajt, szelet sonka, kaliforniai paprika, csokor újhagyma, kevés fűszersó, finomliszt, tojás, zsemlemorzsa, étolaj,
|
|
|
|
|