Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kenyérsütő gépbe rakom a hozzávalókat sorrendben. Dagasztás programot indítok rajta (1ó 50p). Lisztezett felületen, 6 egyenlő részre osztom a tésztát, egyenlő vastagságú és hosszúságú hengerekké sodrom, majd megfonjuk. Vajazott-lisztezett tepsire rakom, tejjel lekenem. 175 fokos sütőben, 30 percig sütjük. (A jobb eredmény eléréséhez, egy vízzel teli tálat teszünk a kalács mellé, a sütőbe.) Sütés után, rácsra tesszük a kalácsot és ott hagyjuk kihűlni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szabonori
2013.12.30 15:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat sorrendben, jobb eredmény, vízzel teli, kalács mellé, hozzávalókat, sorrendben, Kenyérsütő, Lisztezett, lisztezett, hosszúságú, vastagságú, eléréséhez, hengerekké, Dagasztás, programot, felületen, megfonjuk, eredmény, Vajazott, kalácsot, kihűlni, élesztő, hagyjuk, egyenlő, tésztát, egyenlő, tepsire, indítok, sütőben, teszünk, élesztő, cukor, liszt,
|
|
|
|
|
Bigos
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|