Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk.
2. Az olajat a serpenyőbe öntjük, a húst kissé átsütjük benne, hozzátesszük a hagymát, sót, és zsírjára pirítjuk.
3. Azonnal felengedjük kevés vízzel, hozzáadjuk a paprikát, borsozzuk, befedjük, és puhára pároljuk.
Néha egy kevés vizet öntünk hozzá.
Sóval, borssal ízesítjük még, ha kell.
4. Tálaláskor hozzáadjuk a tejfölt. Sóval, borssal ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tarhonyával, rizzsel, tésztával tálalhatjuk.
Én tarhonyával szeretem.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst megmossuk, serpenyőbe öntjük, húst kissé, kevés vizet, hozzátesszük, pirospaprika, vöröshagyma, felengedjük, Tarhonyával, tálalhatjuk, borjútokány, tarhonyával, serpenyőbe, Tálaláskor, hozzáadjuk, hozzáadjuk, borsozzuk, megmossuk, ízesítjük, tésztával, ízesítjük, szeretem, átsütjük, pirítjuk, paprikát, befedjük, pároljuk, zsírjára, szárazra, kockákra, borjúhús nyaka vagy lapocka, vöröshagyma, pohár tejföl, bors, pirospaprika, olaj,
|
|
|
|
|