Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megfőzött és leszűrt sonka levét felforralom. 1 marék rizst puhára /de nem túl puhára/ benne megfőzök.
2 tojássárgáját elkeverek 1 citrom leszűrt levével és 2 evőkanál tejföllel, majd - állandó keverés mellett - felengedem a forrásban lévő levessel.
Beleteszem a kis kockára vágott sonkát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor megszórom frissen vágott petrezselyemzölddel.
|
|
|
|
1 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
cathy222 |
2012.01.18. 15:58 (#1) |
|
|
Ergo azzal kezdjuk, hogy a sonkat megfozzuk. Oke. Gondolom, maradek sonkalebol is elkeszitheto, Nekem egyebkent a goro avgolemonora hasonlit nagyon, bar azt csirke huslevesbol keszitik ilyenre, Mindenkeppen ki fogom probalni, koszi a receptet, eltettem a kedvenceimbe. |
| |
|
|
|
forrásban lévő, petrezselyemzöld, tojássárgáját, felforralom, felengedem, Beleteszem, Tálaláskor, Sonkaleves, megfőzött, elkeverek, tejföllel, forrásban, megszórom, evőkanál, megfőzök, levessel, leszűrt, levével, leszűrt, frissen, állandó, mellett, keverés, kockára, vágott, vágott, sonkát, sonka, rizs, tojás, citrom, tejföl, petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|