Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát.
Sózom, majd megkevergetve lefedem.
A levét időnként pótolva kb egy óra múlva lesz kész.
Az utolsó negyed órában beleteszem a májat is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskával és kovászos uborkával kínálom.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 06:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
idppp |
2017.04.17. 23:22 (#1) |
|
 |
Olyan kakas még nem született, amelyik 1 óra alatt megfő! Minek az a ménkű sok zsír? Attól csak a fejünk nő, nem lesz ízletesebb az étel! |
| |
|
|
|
zsíron aranysárgára, apróra vágott, alaposan megtisztított, levét időnként, utolsó negyed, megtisztított, megkevergetve, aranysárgára, Kakaspörkölt, feldarabolt, beleteszem, Beleteszem, tisztított, paradicsom, Galuskával, uborkával, rászórom, valamint, evőkanál, paprikát, alaposan, evőkanál, időnként, kovászos, paprika, paprika, pótolva, pirítom, hagymát, lefedem, kínálom, kakas, evőkanál zsir, hagyma, evőkanál paprika, bors, paradicsom, paprika,
|
|
|
|
|