Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mézet a mustárral és a finomra vágott zöldfűszerrel, simára keverem. A karajt szeletekre vágom és sózom, majd egy kicsit kiklopfolom. A pácba rakom őket és állni hagyom. A zöldségeket felaprítom és párolóedénybe helyezem, majd megpárolom. Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és belehelyezem a hússzeleteket. Mindkét felét, 2-3 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A párolt zöldségekkel kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2013.12.10 17:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
finomra vágott, karajt szeletekre, kicsit kiklopfolom, pácba rakom, zöldségeket felaprítom, serpenyőben felmelegítem, párolt zöldségekkel, hússzeleteket, párolóedénybe, zöldfűszerrel, belehelyezem, felmelegítem, zöldségekkel, zöldségeket, kiklopfolom, sertéskaraj, sertéskaraj, serpenyőben, paszternák, megpárolom, felaprítom, szeletekre, zöldfűszer, fehérrépa, mustárral, sárgarépa, mustáros, helyezem, kínálom, keverem, Mindkét, finomra, hagyom, sertéskaraj, kanál mustár, kanál, csipet zöldfűszer, étolaj, csipet, sárgarépa, csipet bors, paszternák, zeller, fehérrépa,
|
|
|
|
|
Scsí
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|