Fogás: egyéb, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat apró kockákra szeletelem.
A zselatint a húslevessel felforralom. Hagyom hűlni és ha langyos hozzákeverem a majonézhez.
Majonéz elkészítése : 1 db tojássárgát robotgéppel elkezdem verni és folyamatosan csepegtetem bele az olajat. Ha kemény vaj-szerűre felverődött, akkor keverem hozzá a többi hozzávalót.
Ezt az öntetet hozzákeverem az apróra darabolt hozzávalókhoz.
Folpack fóliával kibélelek egy őzgerinc formát és abba öntöm bele.
Hűtőbe teszem, amíg megdermed.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha nincs kéznél húsleves, akkor 1 dl vízben felforralok 1 db húsleves kockát és ezt használom helyette.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
horgasnora
2013.01.18 10:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat apró, húslevessel felforralom, többi hozzávalót, öntetet hozzákeverem, apróra darabolt, őzgerinc formát, hozzávalókhoz, hozzákeverem, hozzákeverem, folyamatosan, tojássárgája, hozzávalókat, csepegtetem, elkészítése, tojássárgát, felforralom, Zselatinhoz, felverődött, felforralok, húslevessel, robotgéppel, californiai, hozzávalót, majonézhez, szeletelem, Majonézhez, Vendégváró, kávéskanál, fehérbors, teáskanál, használom, zselatint, főttojás, gépsonka, savanyú uborka, californiai paprika, lila hagyma ízlés szerint, Majonézhez olaj, Zselatinhoz húsleves,
|
|
|
|
|