Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk.A hagymát nagyon apróra összevágjuk,majd egy serpenyőben az olajon megdinszteljük a hagymát és tarhonyát.A tűzről levéve megszórjuk a pirospaprikával,ráöntjük a vizet,majd fedő alatt készre pároljuk.
A májhoz a vöröshagymát kockákra vágjuk,a paprikát vékony csíkokra.A paradicsomot is felkockázzuk.Ebből készítünk egy lecsós alapot.Majd ha ez megvan,fűszerezzük,és hozzáadjuk a májat.Készre pároljuk.Tarhonyával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tehetünk rá kevés tejfölt.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.15 11:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vizet felforraljuk, hagymát nagyon, olajon megdinszteljük, tűzről levéve, vöröshagymát kockákra, paprikát vékony, lecsós alapot, pirospaprikával, megdinszteljük, vöröshagymát, felforraljuk, pirospaprika, paradicsomot, pirospaprika, felkockázzuk, serpenyőben, tarhonyával, összevágjuk, tarhonyához, Tarhonyával, tarhonyához, fűszerezzük, vöröshagyma, zöldpaprika, vöröshagyma, paradicsom, hozzáadjuk, kávéskanál, megszórjuk, készítünk, tarhonyát, csirkemáj, csirkemáj, csirkemáj, közepes vöröshagyma, nagyobb zöldpaprika, paradicsom, pirospaprika, kávéskanál majoranna, tarhonyához, tarhonya, pici vöröshagyma, kevés olaj, kevés pirospaprika,
|
|
|
|
|