Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A héjában főtt burgonyát leöblítjük hideg vízzel, majd leszedjük a héját. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megtisztítjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
VÍzből és ecetből sóval, cukorral és borssal ízlésünk szerinti salátalevet keverünk, a felkarikázott burgonyát, tojást és lilahagymát beletesszük, és legalább 1-2 órát állni hagyjuk, közben 2-3 alkalommal átforgatjuk, hogy az ízek jól átjárják.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Díszítsük vágott petrezselyemzölddel vagy metélőhagymával.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.25 11:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
héjában főtt, tojásokat keményre, hagymát megtisztítjuk, felkarikázott burgonyát, metélőhagymával, burgonyasaláta, felkarikázzuk, felkarikázott, megtisztítjuk, megtisztítjuk, beletesszük, lilahagymát, salátalevet, átforgatjuk, keménytojás, lilahagyma, alkalommal, leöblítjük, burgonyát, leszedjük, burgonyát, tojásokat, Díszítsük, lehűtjük, ízlésünk, keverünk, szerinti, cukorral, legalább, burgonya, burgonya, keménytojás, lilahagyma, bors, cukor, borecet,
|
|
|
|
|