Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bacont kockára vágom és kiolvasztom. Rárakom a kockára vágott halat és megpirítom. Közben fűszerezem, majd megszórom liszttel. Felengedem vízzel és kiforralom. Tejszínnel gazdagítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tésztával tálalom!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
niki74
2014.06.11 18:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bacont kockára, kockára vágott, zöldpetrezselyem, kiolvasztom, kiforralom, fűszerezem, megpirítom, Tejszínnel, Felengedem, gazdagítom, átszitált, tejszínes, Tésztával, megszórom, liszttel, finomra, kockára, tálalom, tejszín, halragu, Rárakom, kockára, halfilé, Közben, vízzel, vágott, bacont, csipet, bacon, átszitált liszt, halfilé, citrom, csipet, csipet bors, tejszín,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|