Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítjuk. Ha szükséges, hozzáöntünk egy kis vizet. A végén pedig megszórjuk paprikával.
Ezzel a masszával megkenjük a kenyereket, és pár percre betoljuk a forró sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon gyors, különleges borkorcsolya, amit jól borsozzunk meg.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
végén pedig, masszával megkenjük, forró sütőbe, megdinszteljük, borkorcsolya, hozzáöntünk, vöröshagyma, megszórjuk, különleges, borsozzunk, kenyereket, lepirítjuk, paprikával, masszával, megkenjük, borsozzuk, szükséges, betoljuk, rárakjuk, alaposan, zsírban, hagymát, paprika, pirítós, sütőbe, percre, Nagyon, Sózzuk, kenyér, velő, nagy vöröshagyma, zsír, bors, őrölt piros paprika, kenyér,
|
|
|
|
|