Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon az apró kockára vágott hagymát megpirítom, majd hozzáadom a felkarikázott zöldségeket,
és ezeket is kicsit átpirítom.Fűszerezem a zöldségeket, majd felöntöm 1,5 l vízzel, és hagyom főni. A hajdinát egy evőkanál olajon átpirítom, és akkor adom a leveshez, mikor a zöldségek félpuhák. A hajdina kb. 15-20 perc alatt megpuhul. A végén adom hozzá a petrezselyemzöldet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki szereti tehet bele ízlés szerint őrölt köményt.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.15 21:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apró kockára, felkarikázott zöldségeket, evőkanál olajon, zöldségek félpuhák, végén adom, petrezselyemzöld, felkarikázott, zöldségleves, pirospaprika, petrezselyem, zöldségleves, zöldségeket, zöldségeket, zellerszár, zellergumó, megpirítom, Fűszerezem, hozzáadom, borsikafű, átpirítom, átpirítom, zöldségek, sárgarépa, megpuhul, hajdinát, leveshez, félpuhák, Hajdinás, evőkanál, felöntöm, közepes, hántolt hajdina, közepes sárgarépa, petrezselyem gyökér, kisebb zellergumó, hagyma, szál zellerszár, olaj, tárkony, borsikafű, pirospaprika, zöldségleves kocka, ízlés szerint,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|