Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét külön tálba félretesszük; a sárgákhoz kimérjük a vizet és a porcukrot. Ezt felverjük, mikor már szinte fehér, belekeverjük a lisztet, amibe előzőleg elkevertük a sütőport. Ezután a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és hozzákeverjük. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és beleöntjük a piskótatésztát. Végül megsütjük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A nyers tésztába kakaót is lehet keverni, ízlés szerint; ezt célszerű a lisztbe belekeverni, akkor nem csomósodik.
Nagyobb tepsihez érdemes dupla adagot készíteni.
Ha kihűlt, megkenhető bármilyen krémmel, lekvárral.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sionlanya
2013.12.21 23:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat szétválasztjuk, fehérjét külön, sárgákhoz kimérjük, tojásfehérjét kemény, tepsit sütőpapírral, nyers tésztába, lisztbe belekeverni, szétválasztjuk, piskótatésztát, tojásfehérjét, hozzákeverjük, sütőpapírral, félretesszük, belekeverjük, belekeverni, kibéleljük, csomósodik, beleöntjük, megkenhető, elkevertük, porcukrot, sárgákhoz, felverjük, bármilyen, tojásokat, készíteni, megsütjük, lekvárral, sütőport, előzőleg, tésztába, kimérjük, célszerű, tojás, evőkanál, porcukor, csomag sütőpor tasak, liszt,
|
|
|
|
|