Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát és a reszelt gyömbért.
Ráborítom a meghámozott, felkockázott céklát és a krumplit. Kicsit átforgatom a zsiradékon.
Felöntöm az egészet vízzel.
Sózom, pici borssal és őrölt köménnyel ízesítem.
Amikor megfőttek a zöldségek, hozzáadom a felkockázott almát is. Ezzel már csak egyet rottyantok rajta.
Habarást készítek a lisztből és a joghurtból. Természetesen rizstejszínnel is lehet, ha valaki nem használ tejterméket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fel szoktam önteni a végén kevés rizstejjel. Picit még alakítok az ízeken, ha szükséges.
|
|
|
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
noble
2016.11.12 12:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
noble |
2017.02.10. 18:48 (#2) |
|
 |
Isteni finom! |
|
katika_1972 |
2017.01.30. 17:33 (#1) |
|
 |
Ha lelőnének sem ennék belőle ebből a katyvaszból! |
| |
|
|
|
zsiradékon megpárolom, apróra vágott, reszelt gyömbért, egészet vízzel, felkockázott almát, végén kevés, rizstejszínnel, Természetesen, Mangalicazsír, felkockázott, Céklafőzelék, felkockázott, vöröshagyma, tejterméket, meghámozott, burgonyával, megpárolom, zsiradékon, zsiradékon, átforgatom, rizstejjel, rottyantok, joghurtból, Ráborítom, köménnyel, megfőttek, zöldségek, szükséges, hozzáadom, Felöntöm, ízesítem, gyömbért, cékla, burgonya, közepes alma, nagyobb vöröshagyma, friss gyömbér, Mangalicazsír, Őrölt kömény, joghurt kefír, rizstej zabtej, liszt, bors,
|
|
|
|
|