Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bort a fűszerekkel jól felforralom. Majd beleteszem a meggyet, kicsit átfőzöm, hogy a gyümölcs megpuhuljon. Hozzáadom a cukrot, és a vaníliás cukrot, esetleg mézet. Ezután a levest lehűtöm, hozzákeverem a tejszínt, a tejet. Hűtőszekrényben néhány órát állni hagyom, majd hidegen tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.23 19:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gyümölcs megpuhuljon, vaníliás cukrot, levest lehűtöm, Hűtőszekrényben, gyümölcsleves, hozzákeverem, mindenkinek, fűszerekkel, megpuhuljon, felforralom, szegfűszeg, Fehérboros, beleteszem, Hozzáadom, gyümölcs, vaníliás, vaníliás, fehérbor, tejszínt, átfőzöm, meggyet, tejszín, tálalom, Ajánlom, hidegen, lehűtöm, esetleg, cukrot, Ezután, csipet, csomag vaníliás cukor, cukor, csipet bors, tejszín, csipet fahéj, csipet szegfűszeg, fehérbor, meggy,
|
|
|
|
|